Doe mee met de 9 Dorpenfietstocht op zaterdag 15 juni 2019!
Vanaf 09.00 uur kun je starten bij IJsclub Stolwijk. Of bij een van de andere IJsclubs in de regio.
Tot dan!

IJSCLUB Stolwijk

Vrijdag 20 september

NOS-weerman Peter Kuipers Munneke met lezing: ‘Poolijs en verhoging zeespiegel’

Presentatie: ‘Smeltend poolijs en verhoging van de zeespiegel, gevolgen voor de polder…’

Iedereen kent Peter Kuipers Munneke als een van de presentatoren van het weerbericht. Maar hij doet meer: met een groep wetenschappers trok hij naar de Noordpool om getuige te zijn van het smeltende poolijs en de gevolgen daarvan op onze beschaving.

Hij stelde een interessante presentatie samen over al zijn ervaringen. Met beeld en geluid weet hij het publiek te boeien, hij betrekt ook de gevolgen van de klimaatverandering voor onze polders in zijn betoog.

Kaarten à € 12,50 (Kwartiermakers € 10,00) verkrijgbaar bij Het Kwartier of via email te reserveren: nieuws@hetkwartierstolwijk.nl Info: 0182-341612.

Wellicht interessant voor onze ijsclubleden… ‘wanneer kunnen we de schaatsen weer onder binden of gooit het klimaat roet in het eten?’